design coatingvloer badkamer interieur schilder

Huiskamer schilder Schiedam

Schilders

Binnenschilder

Slaapkamer schilderen

Slaapkamer schilderwerk

Binnendeuren & kozijnen

Winterschilder

Wandafwerking

Kleuren voor particulier & zakelijk

VvE schilderwerk Schiedam

Vereniging van Eigenaren

Meerjarenonderhoudsplan

schilders verfblikken

Winter schilder

Ecologisch & duurzaam

Buitenschilder schildersbedrijf

Buitenschilder

Buitendeuren, kozijnen & dakkapellen

Houtrot herstel

Bedrijfspanden & vastgoedschilder

Uw bedrijfspand is het visitekaartje naar de klant. De eerste indruk telt en is van invloed op uw representatie. Zowel de buitenzijde alsook de binnenzijde. Geef uzelf en uw medewerkers daarom een prettige, gezonde & kleurrijke werkomgeving. En laat een goede indruk achter bij uw klanten.

Jansson Schilderwerk heeft ruime ervaring in het verantwoord afleveren van schilderwerk. Dat betekent dat er met oog voor het lopende werk het onderhoud & schilderwerk zal plaatsvinden. Uw bedrijfsprocessen staan centraal. Daarom wordt in goed overleg samen met de klant ingeschat!

Bedrijfspand Bedrijfspand Vastgoedschilder Vergaderzaal Bedrijfspand Vastgoedschilder Showroom Bedrijfspand Vastgoedschilder Vergaderkantoor Showroom Bedrijfspand Vastgoedschilder Etalage

Vastgoed onderhoud

Uw bedrijfspand is niet alleen zomaar een werkplek, het is tevens een investering in vastgoed. Bij verantwoord omgaan met investeringen hoort ook onderhoud. Om uw vastgoed door weer & wind er mooi bij te laten staan is terugkerend schilderwerk gewenst. Een meerjarenonderhoudsplan geeft dit concreet handen en voeten.

Meerjarenonderhoud

Onderhoud aan uw bedrijfspand of vastgoedobject vraagt inzicht hoe lang bestaand schilderwerk uiterlijk meegaat. Hoe kunnen grotere klachten zoals houtrot of achterstallig onderhoud voorkomen worden. Samen met de klant wordt ingepland welk onderhoud er wanneer gedaan moet worden.

Projectmanagement

Grotere projecten vormen geen probleem. Op basis van een goed bestek kan er doelgericht en planmatig gewerkt worden. Tijdsplanning, kwaliteit & kwantiteit staan in centraal.

Zorginstellingen, overheidsgebouwen of woningbouwverenigingen Jansson Schilderwerken werkt altijd voor uw tevredenheid.