Coatingvloer slaapkamer van de interieur schilder

Interieur inspiratie

Kleuradvies

Betonlook coating badkamer van de interieur schilder

Interieurstijlen

Inspiratie

design coatingvloer badkamer interieur schilder

Interieurtips

Design

Vloeren

Vroeger was een coatingvloer alleen maar in garageboxen en bedrijfshallen te zien, maar dit is al lang niet meer het geval. Gietvloeren worden al jaren toegepast in woonhuizen en hebben verschillende varianten, van betonlook uiterlijk tot het instrooien met flakes (vlokken) en zelfs glitters erin verwerken behoren tot de mogelijkheden van gietvloeren.

betonlook coatingvloer betonlook-18 betonlook coatingvloer betonlook coatingvloeren betonlook coatingvloeren betonlook coating betonlook-16 betonlook coating betonlook

Coatingvloeren
De coatingvloer is de goedkopere variant van een gietvloer, coatingvloeren beschikken over het algemeen over dezelfde eigenschappen als gietvloeren. Het belangrijkste verschil tussen coatingvloeren en gietvloeren is de dikte van de vloer. Coatingvloeren zijn in de meeste gevallen niet dikker dan 1 millimeter. Dit levert als bijkomend voordeel op, dat bij coatingvloeren de ondergrond zichtbaar blijft, wat voor unieke patronen zorgt.

Coatingvloeren in alle kleuren
Coatingvloeren zijn niet alleen een sieraad voor iedere woning of bedrijf, maar dankzij de unieke eigenschappen van coatingvloeren de ideale vloerbekleding van hedendaags. De hoogkwalitatieve coatingvloeren zijn qua kleurstelling en uitvoering volledig op uw interieur af te stemmen. Daarnaast zijn de naadloze coatingvloeren stof- en vuilafstotend, slijtvast, vloeistof werend en bijzonder aantrekkelijk geprijsd. Bovendien zijn ze voor allergie patiënten een uitkomst, omdat coatingvloeren en gietvloeren anti-allergeen zijn.

Een coatingvloer is prima aan te brengen op verschillende type ondergronden of dit nu een zand cement dekvloer is of een anhydriet gebonden vloer is. De toepassing van vloercoatings zijn onbegrensd, je kunt coating vloeren leggen in slaapkamers, woonkamers, keukens, maar ook voor een garage en berging of kantoren is een coatingsysteem een ideale vloer.

U kunt meer informatie vinden op: