design coatingvloer badkamer interieur schilder

Huiskamer schilder Schiedam

Schilders

Binnenschilder

Slaapkamer schilderen

Slaapkamer schilderwerk

Binnendeuren & kozijnen

Winterschilder

Wandafwerking

Kleuren voor particulier & zakelijk

VvE schilderwerk Schiedam

Vereniging van Eigenaren

Meerjarenonderhoudsplan

schilders verfblikken

Winter schilder

Ecologisch & duurzaam

Buitenschilder schildersbedrijf

Buitenschilder

Buitendeuren, kozijnen & dakkapellen

Houtrot herstel

Zorginstellingen verdienen uitstraling

Een zorginstelling verdient een open en verzorgde uitstraling. De ruimtes waarin er gewoond wordt of waar mensen ontvangen moeten worden geven altijd een 1ste indruk af. Ook de buitenzijde vormt het visitekaartje naar de cliënt, patiënt en/of zorgkantoren.

Zorginstelling Ziekenhuis Zorginstelling Hygiëne_Operatiekamer Zorginstelling werkomgeving Zorginstellingen tillifthulpmiddelen Zorginstelling Ziekenhuizen Zorginstellingen rolstoel

Uw cliëntenzorg staat centraal
Jansson Schildwerken zet de zorg rondom uw cliënt centraal bij het uitvoeren van onderhoud en schilderswerkzaamheden. Correcte bejegening & omgang met cliënten vinden wij zéér belangrijk. Het is immers hun woon- of verblijfsomgeving.
Voor deze kwetsbare doelgroepen is het belangrijk dat er met veilige materialen wordt gewerkt & er een milieuvriendelijk eindresultaat ligt. Wij vinden een schone en opgeruimde manier van werken belangrijk. Het verzorgd achterlaten van de werkplek om zo min mogelijk overlast te bezorgen.

Duurzaam onderhoud vastgoed
Bij vastgoed in eigen beheer vormen de gebouwen een investering. Duurzaam onderhoud verzekert het vastgoed van waarde. Het voorkomt achterstallig onderhoud wat nadelig is voor het pand en voor de zorgproductie. Daarnaast geeft regelmatig onderhoud op lange termijn minder kosten dan achterstallig onderhoud. Geef uw zorginstelling altijd een verzorgde en een representatieve indruk.

Productie eisen van zorgkantoren aan zorginstellingen.
Een kamer die vrij komt moet ook snel weer beschikbaar kunnen zijn. Om daarin mee te denken streven wij om, binnen 24 uur nadat de opdracht gegeven is, een kamer op te leveren. We proberen rekening te houden met uw productie eisen vanuit de zorgkantoren.

Onderhoudswerk
Onderhoudswerk is vooraf goed in te schatten. Wij werken zonder langjarige contracten en geven graag een meerjarig onderhoudsadvies. Als instelling kunt u op ieder moment bellen. Maar evengoed kunt u een jaar van te voren bellen. U heeft dan namelijk voldoende tijd om in te kunnen plannen.