design coatingvloer badkamer interieur schilder

Huiskamer schilder Schiedam

Schilders

Binnenschilder

Slaapkamer schilderen

Slaapkamer schilderwerk

Binnendeuren & kozijnen

Winterschilder

Wandafwerking

Kleuren voor particulier & zakelijk

VvE schilderwerk Schiedam

Vereniging van Eigenaren

Meerjarenonderhoudsplan

schilders verfblikken

Winter schilder

Ecologisch & duurzaam

Buitenschilder schildersbedrijf

Buitenschilder

Buitendeuren, kozijnen & dakkapellen

Houtrot herstel

Meerjarenonderhoudsplan – MJOP

Meerjarenonderhoudsplan vormt de basis waarmee vastgoed in goede staat wordt gehouden. Het voorkomen van achterstallig onderhoud bespaart kosten. Immers is achterstallig onderhoud moeten doen duurder dan jaarlijks onderhoud plegen.

Voor zowel de zakelijk markt als de particuliere markt biedt een meerjarenonderhoudsplan inzicht in de kosten over de jaren heen. Op die manier kan er rekening worden gehouden met kosten die komen gaan.

De kwaliteit van het schilderwerk is van directe invloed op hoe vaak het onderhoud nodig is. Gebruik van kwaliteit verf en van een doelgerichte aanpak drukken deze terugkerende kosten.

Een deel aan het gebouw dat veel zon heeft & veel wind zal meer te verduren hebben dan verfwerk dat beschut zit. Gebruik van verf met een hogere uv bestendigheid geeft op zo’n plek meer duurzaamheid. Willekeurig verf aanbrengen is onkundig en niet duurzaam.

Jansson Schilderwerk levert particulieren, verenigingen van eigenaren, bedrijven & zorginstellingen goed vakkundig schilderwerk. Efficiënt & logisch gebruik van materialen met een duurzaam en ecologisch verantwoord resultaat voor ogen.

Geen vaste contracten
Wij werken zonder contracten die vastliggen over meerdere jaren. Vaste contracten hebben als keerzijde dat er 1 uniforme aanpak wordt afgesproken. Het nadeel daarvan is dat er schilderwerk wordt uitgevoerd op een deel van het gebouw wat in principe ook nog een jaar uitgesteld had kunnen zijn. Een vast contract ondermijnt flexibel omgaan met onderhoud.

Wij constateren wat er werkelijk aan onderhoud nodig is. Daarbij worden de locatie verschillen van ieder appartement wel meegenomen. Hierdoor garanderen wij de klant keuze vrijheid én kwaliteit. We werken daarmee gericht naar verf technische systemen.

Eén jaar van te voren bellen voor een offerte is vroeg genoeg. De VVE heeft dan tijd om te kunnen beslissen en tegen de tijd dat de opdracht daadwerkelijk binnen komt kunnen wij het project gaan in plannen.

6% BTW
Voor schilderwerk aan woningen die bestemd zijn voor bewoning door particulieren geldt het 6% BTW tarief. Hieronder vallen woningen welke in eigendom zijn van particulieren zelf maar ook woningen welke in bezit zijn van bijvoorbeeld woningbouwcoöperaties.