design coatingvloer badkamer interieur schilder

Huiskamer schilder Schiedam

Schilders

Binnenschilder

Slaapkamer schilderen

Slaapkamer schilderwerk

Binnendeuren & kozijnen

Winterschilder

Wandafwerking

Kleuren voor particulier & zakelijk

VvE schilderwerk Schiedam

Vereniging van Eigenaren

Meerjarenonderhoudsplan

schilders verfblikken

Winter schilder

Ecologisch & duurzaam

Buitenschilder schildersbedrijf

Buitenschilder

Buitendeuren, kozijnen & dakkapellen

Houtrot herstel

Een vaste prijs, wel zo duidelijk!

Wij werken met een vaste prijs, dit heeft als voordeel dat er géén onverwachte kosten zoals, voorrijkosten, verfmaterialen & klimmaterialen achteraf komen. Deze zitten standaard bij de prijs inbegrepen, u weet vooraf wat u betaalt.

Vaste prijs
Met uitzondering van werk door onvoorzien onderhoud. 100% uitsluiten van onvoorziene werkzaamheden gaat niet. Maar wanneer dit wordt geconstateerd dan wordt dit eerst besproken met de klant. Daarna in overleg met de klant doorberekend als meerwerk. Dit geeft de klant wederom duidelijkheid.

Onderhoudscontracten
Wij werken zonder langjarige contracten. Wij geven indien nodig een meerjarig onderhoudsadvies zonder contracten.
Wij constateren liever per project wat het werkelijk onderhoud is. Hierbij kijken we wel naar de locatie gebonden verschillen. Hierdoor garanderen wij de klant keuze vrijheid en bovenal kwaliteit. We werken daarmee gericht naar verf technische systemen.
Als particulier kunt u op ieder moment bellen. Maar ook voor Vve’s is één jaar van te voren bellen mogelijk, dit i.v.m. uw VvE vergaderingen. U heeft dan namelijk voldoende tijd om te kunnen beslissen. Tegen de tijd dat de opdracht daadwerkelijk binnen komt kunnen wij het project gaan in plannen.

6% BTW.
Voor schilderwerk aan woningen die bestemd zijn voor bewoning door particulieren geldt het 6% BTW tarief. Hieronder vallen woningen welke in eigendom zijn van particulieren zelf maar ook woningen welke in bezit zijn van bijvoorbeeld woningbouwcoöperaties. Voor Vereniging van Eigenaren, woningbouwcoöperaties of voor u als particuliere woningbezitter is er dit voordeel door deze 6% BTW regeling.