design coatingvloer badkamer interieur schilder

Huiskamer schilder Schiedam

Schilders

Binnenschilder

Slaapkamer schilderen

Slaapkamer schilderwerk

Binnendeuren & kozijnen

Winterschilder

Wandafwerking

Kleuren voor particulier & zakelijk

VvE schilderwerk Schiedam

Vereniging van Eigenaren

Meerjarenonderhoudsplan

schilders verfblikken

Winter schilder

Ecologisch & duurzaam

Buitenschilder schildersbedrijf

Buitenschilder

Buitendeuren, kozijnen & dakkapellen

Houtrot herstel

Vereniging van Eigenaren – VVE

Voorzie uw eigen VVE van goed onderhoud! Investeer in uw vastgoed & voorkom extra kosten door achterstallig onderhoud. Zorg dat uw appartement of bedrijfspand er goed verzorgt bij staat.

Jansson Schilderwerken heeft ruime ervaring in het adviseren van Verenigingen van Eigenaren met het onderhouden van hun objecten en met het opstellen van een degelijk schilderplan.

Zowel de woning als de bedrijfsruimte is doorgaans een belangrijke investering. Goed & terugkerend VVE onderhoud is noodzakelijk zodat zowel de vastgoed als investering en de leefomgeving in optimale staat blijft.

De appartementen zijn hoofdverblijven waar de bewoners leven, werken, ontspannen en/of een gezin hebben. Bedrijfsruimtes echter moeten het visitekaartje zijn naar de klanten en tegelijkertijd voldoen aan de eisen omtrent een veilige en gezonde werkomgeving.

Vereniging van eigenaren VVE meerjarenonderhoudsplan VVE onderhoud VVE onderhoudsplan VVE schilderwerk VVE schilderwerkzaamheden

Meerjarenonderhoudsplan.
In het meerjarenonderhoudsplan staat het terugkerend onderhoud ingepland over de jaren. Het structureel uitvoeren van onderhoud, zoals schilderwerk, is belangrijk om het complex in goede staat te behouden. Regelmatig onderhoud is op lange termijn goedkoper dan achterstallig onderhoud.

Wij constateren bij ieder project wat het werkelijk onderhoudsvraag is. Hierbij kijken we ook naar de locatie gebonden verschillen. Een appartement op de hoek kan meer onderhoud vragen als gevolg van zon & wind. Hierdoor garanderen wij de klant keuze vrijheid en bovenal kwaliteit.

Als particulier kunt u op ieder moment bellen. Voor verenigingen van eigenaren is één jaar van te voren bellen ook mogelijk. Dit i.v.m. uw VvE vergaderingen. U heeft dan namelijk voldoende tijd om te kunnen beslissen. Tegen de tijd dat de opdracht daadwerkelijk binnen komt kunnen wij het project gaan in plannen.

Onderhoudscontracten
Wij werken zonder langjarige contracten. Wij geven indien nodig een meerjarig onderhoudsadvies zonder contracten.

6% BTW
Voor schilderwerk aan woningen die bestemd zijn voor bewoning door particulieren geldt het 6% BTW tarief. Hieronder vallen woningen welke in eigendom zijn van particulieren zelf maar ook woningen welke in bezit zijn van bijvoorbeeld woningbouwcoöperaties.

Hieronder vind u aanvullende informatie omtrent:
Herstelwerkzaamheden
Duurzaamheid
Ecologisch / milieuvriendelijk
Tarieven (vaste prijs)