design coatingvloer badkamer interieur schilder

Huiskamer schilder Schiedam

Schilders

Binnenschilder

Slaapkamer schilderen

Slaapkamer schilderwerk

Binnendeuren & kozijnen

Winterschilder

Wandafwerking

Kleuren voor particulier & zakelijk

VvE schilderwerk Schiedam

Vereniging van Eigenaren

Meerjarenonderhoudsplan

schilders verfblikken

Winter schilder

Ecologisch & duurzaam

Buitenschilder schildersbedrijf

Buitenschilder

Buitendeuren, kozijnen & dakkapellen

Houtrot herstel

6% BTW tarief voor woningen bestemd voor particulier gebruik.

Een woning vormt voor u en voor vele andere mensen het hoofdverblijf waar ze in leven, werken, ontspannen & hun gezin hebben. Een plek die om verschillende reden dus fijn en gezond moet zijn!

Daarnaast is de woning ook een belangrijke investering. Mensen willen er oud in kunnen worden of de woning goed kunnen verkopen juist wanneer dat nodig is. Daarom is terugkerend onderhoud noodzakelijk. Uw vastgoed behoud zijn waarde & uw leefomgeving blijft in optimale staat.

Particulier Particulier huiskamer schilderwerk Particulier keuken schilderwerk Slaapkamer schilderwerk Schiedam Badkamer schilderwerk Particulier kinderkamer schilderwerk

6% BTW.
Voor schilderwerk aan woningen die bestemd zijn voor bewoning door particulieren geldt het 6% BTW tarief. Hieronder vallen woningen welke in eigendom zijn van particulieren zelf maar ook woningen welke in bezit zijn van bijvoorbeeld woningbouwcoöperaties.

Kleuradvies.
Op verzoek leveren wij vrijblijvend een kleur advies. Of dit nu gaat om buiten- of binnenschilderwerk. Van garage tot kinderkamer.

Onderhoud & herstelwerkzaamheden
Op de eerste plaats leveren wij regulier onderhoud aan uw woning. Denk hierbij aan schilderwerk van uw interieur (kozijnen & deuren) maar ook schilderwerk aan de buitenzijde. Maar ook verzorgen we herstelwerkzaamheden. Wilt u hier over meer weten leest u dan verder bij herstelwerkzaamheden.

Ecologisch & duurzaam
Wij vinden het belangrijk om duurzaam & milieuvriendelijk te werken teneinde de klant een ecologisch verantwoord resultaat te bieden. Indien u meer wilt lezen leest u dan verder bij ecologisch schilderwerk & duurzaam.

Wij werken altijd met een vaste prijs. Géén onverwachte meerkosten.

“We hebben graag persoonlijk contact met de klant. Heeft u vragen of wilt u een offerte?
Stuurt u dan een mail, neem gerust telefonisch contact op of laat ons u terugbellen.

Wij staan u graag te woord!”