Coatingvloer slaapkamer van de interieur schilder

Interieur inspiratie

Kleuradvies

Betonlook coating badkamer van de interieur schilder

Interieurstijlen

Inspiratie

design coatingvloer badkamer interieur schilder

Interieurtips

Design

Jansson maakt uw interieur werkelijkheid!

Heeft u een duidelijk plaatje voor ogen? Weet u wat u wilt? Realiseer uw wensen en schakel de interieurschilder in.

Een goed interieur is méér dan mooi. Een goed interieur is juist ook praktisch! Door de juiste materialen te gebruiken krijgt u een mooi & praktisch interieur.

Onderhoud
Kies daarom voor materialen welke makkelijk zijn in onderhoud. Tijd & gemak dient de mens. Snel en gemakkelijk schoon te maken materialen realiseren dit!

Of het nu gaat om gemakkelijk te onderhouden wanden of vlekbestendige vloeren, Jansson Schilderwerk geeft u advies op maat. Uw wensen & ideeën worden werkelijkheid.

Geef inspiratie een kans!
Laat een kleuradvies uitbrengen om uw smaak van wonen vorm te geven. Of het nu gaat om trends, een kinderkamer of een kantoor. Een kleuradvies helpt een ruimte in haar functie.

interieur-los-1 interieur-los-6 interieur-los-2 interieur-los-3 interieur-los-4 interieur-los-7

Waterdichtheid
Badkamers zijn bij uitstek ruimtes waarbij een goede afwerking belangrijk is. Vocht, warmte & gladheid kunnen deze mooie ruimte minder mooi maken. Met een coating antislip vloer wordt uw badkamer weer veilig! Deze vloeren zijn trendy, stijlvol en in alle kleuren verkrijgbaar.
Ook voor keuken of huiskamer zijn dit ideale & praktische vloeren. U woont met allure, van klassiek uitstraling tot retro design.

Voor vrijblijvende informatie of advies neemt u contact op Jansson Schilderwerken.