design coatingvloer badkamer interieur schilder

Huiskamer schilder Schiedam

Schilders

Binnenschilder

Slaapkamer schilderen

Slaapkamer schilderwerk

Binnendeuren & kozijnen

Winterschilder

Wandafwerking

Kleuren voor particulier & zakelijk

VvE schilderwerk Schiedam

Vereniging van Eigenaren

Meerjarenonderhoudsplan

schilders verfblikken

Winter schilder

Ecologisch & duurzaam

Buitenschilder schildersbedrijf

Buitenschilder

Buitendeuren, kozijnen & dakkapellen

Houtrot herstel

Schadeherstel

Er zijn verschillende risico’s op schade. Ze hebben echter allen 1 ding gemeen. Het moet zo spoedig mogelijk hersteld worden!

Wacht nooit te lang met herstellen van schade. Bijvoorbeeld beschadigd hout ligt open en onbeschermd voor weersinvloeden zoals vocht en uv licht. Het materiaal wordt er niet beter op, sterker nog er is een grotere kans op houtrot.

Waterschade herstel Vochtschade herstel Stormschade herstel Schadeherstel Brandschade rook Schadeherstel pleisterwerk

Jansson Schilderwerken levert schadeherstel bij:
• brandschade
• waterschade
• stormschade
• inbraakschade
• vandalisme
• schade door achterstallig onderhoud

Bel 010-8803438 om uw schade te laten herstellen!
Uw melding wordt met voorrang behandeld. Onze voorkeur is dat er iemand dezelfde dag nog bij u komt kijken. U krijgt vervolgens advies op maat en deze kunt u in alle rust overwegen.
De offerte wordt binnen een aantal dagen door u ontvangen, zodat u deze kunt doorsturen naar uw verzekeraar. Met een beetje medewerking is uw schade dan binnen 14 dagen opgelost!

Om uw schade op vakkundige wijze te laten herstellen kiest u altijd voor een professional. Bespaart uzelf tijd en laat een deskundige met ervaringsjaren het beoordelen. Iedere schade is anders en vraagt om een andere aanpak.

Verzekerd?
De meeste huishoudens zijn verzekerd voor deze schades. Jansson Schilderwerken is een toonaangevend bedrijf als het gaat om het oplossen van schadeherstelwerkzaamheden. Al jaren bekend met het aannemen & uitvoeren van schilderwerk in opdracht van verzekeringsmaatschappijen.

Een correcte beoordeling van de schade, een snelle afhandeling en een verzorgde oplevering vinden wij niet bijzonder maar een normale zaak.