design coatingvloer badkamer interieur schilder

Huiskamer schilder Schiedam

Schilders

Binnenschilder

Slaapkamer schilderen

Slaapkamer schilderwerk

Binnendeuren & kozijnen

Winterschilder

Wandafwerking

Kleuren voor particulier & zakelijk

VvE schilderwerk Schiedam

Vereniging van Eigenaren

Meerjarenonderhoudsplan

schilders verfblikken

Winter schilder

Ecologisch & duurzaam

Buitenschilder schildersbedrijf

Buitenschilder

Buitendeuren, kozijnen & dakkapellen

Houtrot herstel

Schilderwerk Jansson geeft kleur aan uw binnen- & buitenruimte

Jansson Schilderwerken is gevestigd in Schiedam, ons werkgebied is provincie Zuid-Holland & in bijzonder regio Rijnmond. Van Rotterdam tot Rozenburg, (Vlaardingen, Maasluis, Schiedam) en van Spijkenisse tot Brielle……..want voor onze klanten trotseren wij elke file!

Voorkom achterstallig onderhoud & behoudt uw hout in goede staat. Kozijnen, deuren, dakkapellen aan de buitenzijde hebben immers veel te verduren. De combinatie van zon (uv), wind, vocht & belasten ieder verfsysteem. Kies daarom voor duurzame verfsystemen!

Wij leveren ook schilderswerkzaamheden aan de binnenzijde. Denk hierbij aan wanden, plafonds, trappen, deuren, keukens & badkamers. Jansson Schilderwerken levert resultaat op maat.

Binnen- & buitenruimtes bepalen het aangezicht en het woongenot. Iedere woon- & werkplek verdient daarom aandacht als het gaat om kleur en milieu verantwoord onderhoud. Duurzaam werken vinden wij belangrijk. De woning of werkruimte vormt voor veel mensen immers het hoofdverblijf waar ze in een groot deel van hun tijd verblijven. Kortom, een plek die fijn en gezond moet zijn!

Ik wil meer weten als:

Voor advies over schilderwerk en of onderhoudswerk aan uw woon- of werkplek kunt u vrijblijvend contact op met Jansson Schilderwerk Schiedam.

Altijd een offerte op maat & altijd met een vaste prijs. Géén onverwachte meerkosten.