design coatingvloer badkamer interieur schilder

Huiskamer schilder Schiedam

Schilders

Binnenschilder

Slaapkamer schilderen

Slaapkamer schilderwerk

Binnendeuren & kozijnen

Winterschilder

Wandafwerking

Kleuren voor particulier & zakelijk

VvE schilderwerk Schiedam

Vereniging van Eigenaren

Meerjarenonderhoudsplan

schilders verfblikken

Winter schilder

Ecologisch & duurzaam

Buitenschilder schildersbedrijf

Buitenschilder

Buitendeuren, kozijnen & dakkapellen

Houtrot herstel

Duurzaamheid geeft langdurig & verantwoord resultaat!

Door duurzaam werken gaan objecten langer mee. Er wordt met de juiste materialen gewerkt. Deze zijn niet alleen van hoogwaardige kwaliteit maar voldoen ook aan de Europese normen van NEN9001.
Mens & milieu staan centraal in onze werkwijze. Iedereen wil in een veilige & gezonde omgeving wonen of verblijven. Daarnaast werken we op plekken waar een duurzaam & verantwoord eindresultaat telt!

Binnenwerk
Voor binnenwerk gebruiken we oplossingsarme verfproducten. Dit wordt ook wel acrylverf genoemd. Acrylverf valt onder de watergedragen verfsoorten.

Buitenwerk
De duurzaamheid is met name belangrijk voor de buitenzijde van objecten. Immers binnenverf heeft weinig te verduren. Bij buitenverf zijn ook factoren van belang zoals zonzijde of schaduwzijde. Daarnaast temperatuurwisselingen & wind of regen.
Na 3 a 4 jaar gaan de eerste gebreken vertonen. Na 5 a 6 jaar is onderhoud weer nodig. Langer wachten vergroot het risico op houtrot.

Verfbestek
Bij grote projecten voor bijvoorbeeld bedrijven, VVE’s of zorginstellingen is een verftechnisch bestek nodig. Zo nodig schakelen we een expert in voor het opstellen van het verftechnisch bestek. Hierdoor zijn zowel u als wij gegarandeerd van een degelijk resultaat.

Synthetische verf
Alleen voor industriële werkomgevingen vragen wij bij de DCMR ontheffing aan om binnen te mogen schilderen met synthetische verf.

Ecologisch
Wij vinden het belangrijk om duurzaam & milieuvriendelijk te werken teneinde de klant een ecologisch verantwoord resultaat te bieden. Denk hierbij aan het werken met oplossingsarme verfproducten & het op de juiste wijze afvoeren van restanten en verfmaterialen. Lees meer

Vaste Prijs
Wij werken hoofdzakelijk met een vaste prijs. Dit heeft als voordeel dat er géén onverwachte kosten zoals, voorrijkosten, verfmateriaal, klimmateriaal zitten standaard bij de prijs inbegrepen. U weet vooraf wat u betaalt en géén onverwachte kosten achteraf. Lees meer

Kleuradvies
Op verzoek leveren wij vrijblijvend een kleur advies. Of dit nu gaat om buiten- of binnenschilderwerk. Van garage tot kinderkamer, van kantoor tot lift!