design coatingvloer badkamer interieur schilder

Huiskamer schilder Schiedam

Schilders

Binnenschilder

Slaapkamer schilderen

Slaapkamer schilderwerk

Binnendeuren & kozijnen

Winterschilder

Wandafwerking

Kleuren voor particulier & zakelijk

VvE schilderwerk Schiedam

Vereniging van Eigenaren

Meerjarenonderhoudsplan

schilders verfblikken

Winter schilder

Ecologisch & duurzaam

Buitenschilder schildersbedrijf

Buitenschilder

Buitendeuren, kozijnen & dakkapellen

Houtrot herstel

Waterschade is een serieuze zaak

Waterschade als gevolg van wateroverlast of brandschade, in welke vorm dan ook, veroorzaakt schade! Doorgaan is de schade zichtbaar maar vocht trekt waar het gaan kan en zo ontstaat ook onzichtbare schade. Deze klachten kunnen later naar voren komen als schimmel.

Herstellen vraagt daarom om een professionele aanpak & kennis van zaken. Iedere ondergrond is anders en vraagt om een andere oplossing. Waterschade kan voorkomen in uw plafond, muur, vloer, & houtwerk.

Voor vakkundig herstel en opknappen van uw woning schakelt u een expert in. Jansson Schilderwerken onderscheidt zich in een praktische & doelgerichte aanpak. De klant staat centraal maar ook gebruik van het juiste materiaal om de waterschade & het vocht te laten verdwijnen. Met ruime ervaring in het herstellen van vochtplekken, waterkringen, schimmel en andere vormen van waterschade of lekkage wordt het weer als nieuw!

Kies daarom altijd voor een schilder om het op vakkundige wijze te laten oplossen. U bespaart uzelf tijd en moeite. Een schilder heeft ervaringsjaren & iedere situatie moet apart beoordeeld worden om te weten welke oplossing het beste aansluit.

Waterschade klimaatverandering Waterschade wateroverlast Waterschade vocht Waterschade lekkage Waterschade schimmel Waterschade gezondheid

Gezondheidsklachten
Onbehandelde plekken van waterschade, schimmel en vocht zijn van invloed op de gezondheid van de bewoners of gebruikers. Wanneer door lekkage materialen zoals beton of steen verzadigd raken dan wordt dit opgenomen in de lucht van de woning. Voor zover bekend vormt onbehandelde waterschade geen levensbedreigende risico’s. Wel verlaagt het uw woongenot en is wonen in een te vochtig huis onwenselijk voor de gezondheid van iedereen.

Vocht is ook de boosdoener van houtrot. Het kruipt waar het gaan kan en zorg dat het materiaal kapot gaat of dat schimmel er welig kan groeien. Schakel daarom Jansson Schilderwerken in voor een vrijblijvend deskundig advies.